Wat kan je allemaal met een Gluurpop / Peuter?

Alle foto’s zijn van geadopteerde peuters / gluurpopjes waar ik een foto van kreeg, dus NIET meer te koop of te maken, elke gluurpop is UNIEK.
Ik vind zelf de overall, tuinbroek en boevenpakjes heel leuk, maar bijna niet aan te komen of heel duur...en het moet betaalbaar blijven.
KLIMMERTJES:...is eigenlijk een verkeerde naam , want ze kunnen veel meer dan klimmen.
De naam moet eigenlijk zijn; Peuters die de benen kunnen buigen...bij het knietje dus (anders lijkt het beentje gebroken) en dwars bij de heupjes... b.v. ergens een beentje over heen slaan.
Want de ‘gewone’ peuters kunnen alleen scharnieren in de heupen...dus hebben rechte beentjes.
Klimmertjes kunnen NIET STAAN, of heel erg leunend op hun ellebogen.
Als ik een KLIMMERTJE ophang aan de schutting, bevestig ik eerst een hele grote schroef of spijker in de schutting zodat de peuter alvast een steuntje onder het kontje heeft, daarna kan je de ‘handjes’ ergens om vouwen of eventueel de kleertjes kan je ook met een spijkertje bevestigen aan de schutting.
Men is vaak creatiever dan men denkt, dus het lukt jullie vast wel om hem leuk op te hangen of te zetten, zittend of op de knietjes ...laat je fantasie maar los.
 
Uitgaanstip:Boerderij Meerzicht in Amsterdam!
Een aanrader!
Waarschuwing!
Pas op met eventuele onderzoekende kleine kinderen ! In de gluurpoppen zijn bijna onzichtbaar spelden verwerkt om de cap op zijn plaats te houden.
De poppenmaakster kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
Let op, de peuters zijn geen speelgoed.